Το άλογο βγήκε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ της Λάρισας!

Πέρασε μπροστά από τον φούρνο και κατευθύνθηκε σε πλανόδιο μικροπωλητή λαχανικών

Μετά το αγριογούρουνο που έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, τώρα ένα άλογο βγήκε για ... ψώνια στη Λάρισα. Βεβαίως, οι κάτοικοι της θεσσαλικής πρωτεύουσας είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τα άλογα από όσο οι Θεσσαλονικείς με τα αγριογούρουνα, ωστόσο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Το περιστατικό καταγράφηκε στη γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών. Από την όχθη του Πηνειού, εκεί όπου βρίσκονται ως συνήθως τα άλογα, ένα από αυτά αποφάσισε να αναζητήσει λίγη… ποικιλία στην τροφή του και κατευθύνθηκε στο δρόμο. Αφού ανέβηκε εκεί πέρασε μπροστά από ένα Σούπερ Μάρκετ κι ένα φούρνο και κατευθύνθηκε σε έναν πλανόδιο πωλητή φρούτων και λαχανικών. Εκείνος, για λόγους ασφαλείας το έδιωξε από το σημείο και το οδήγησε πίσω  στην όχθη του Πηνειού ποταμού για να συνεχίσει τη βόλτα του.

Όπως περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα τα άλογα ειδικά στο ποτάμι. Συχνά όμως ανεβαίνουν και στους δρόμους κάτι που προκαλεί ενίοτε σύγχυση τόσο σε ανυποψίαστους οδηγούς όσο και καμιά φορά στα ίδια συμπαθέστατα αυτά ζώα.

Διαβάστε επίσης:

Αγριογούρουνο έκανε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Πηγή: larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ