Αναμένοντας "λευκό καπνό", συνεχίζεται η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολονύχτια διαδικασία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαραθώνια διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, με τους εκπροσώπους των σχημάτων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό να βρίσκονται στη ΓΓΕΕ εδώ και 36 ώρες.

Περίπου στις 21.00 το βράδυ, κατέφθασε στην πύλη της ΓΓΕΕ το catering, με το βραδινό μενού.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την πορεία της διαδικασίας, ενώ οι «νικητές» των πρώτων αδειών είναι υποχρεωμένοι να μείνουν στο κτήριο της ΓΓΕΕ, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. 

Από το πρωί της Τετάρτης, υπήρξαν συνεχείς επιδόσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίες θυροκολλήθηκαν από δικαστικούς επιμελητές στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, και αφορούν είτε τη διαδικασία της δημοπρασίας, είτε τους ίδιους τους επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τα αποτελέσματα της δημοπρασίας ίσως ανακοινωθούν απόψε ή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Αμετακίνητοι παραμένουν από νωρίς χθες το πρωί, στις θέσεις τους έξω από τη Γραμματεία, και οι δημοσιογράφοι, αναμένοντας «λευκό καπνό» από τη δημοπρασία.

Και σήμερα το κτήριο περιφρουρείται από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ μία κλούβα αποτρέπει τη θέση και στάθμευση έξω από τα γκαράζ της ΓΓΕΕ.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση