Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας

Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο που μπόρεσαν και αφαίρεσαν οι δράστες, ενώ οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου και την Ασφάλεια Ναυπλίου κάνουν ερευνες από τη νύχτα για τον εντοπισμό περισσοτέρων στοιχείων

Άγνωστοι δράστες έδρασαν ανενόχλητοι και ανατίναξαν την νύχτα της Τρίτης ξημερώματα Τετάρτης 21 Απριλίου στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας.
Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έδρασαν τις 2:30 περίπου τη νύχτα ανατινάζοντας το ΑΤΜ στην Παλαιά Επίδαυρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο που μπόρεσαν και αφαίρεσαν οι δράστες, ενώ οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου και την Ασφάλεια Ναυπλίου κάνουν ερευνες από τη νύχτα για τον εντοπισμό περισσοτέρων στοιχείων.Η αστυνομία επίσης έχει εξαπολύσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν ειναι η πρώτη φορά που ΑΤΜ στην περιοχή της Επιδαύρου δεχεται επίθεση με εκρηκτικά καθώς και στο παρελθόν εχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ