Αναζητούν τους γονείς του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη
Οι αστυνομικοί ήδη από χθες έχουν «οργώσει» τα διαμερίσματα της περιοχής
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νέας Σμύρνης για το νεογέννητο βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων το Σάββατο.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των γονέων είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί ήδη από χθες έχουν «οργώσει» τα διαμερίσματα της περιοχής, ψάχνοντας πόρτα – πόρτα τα σπίτια και αναζητώντας άτομα που πιθανόν να είναι οι γονείς .
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΕΡΤ, το βρέφος βρέθηκε σε ένα δίχτυ μεταξύ του ακάλυπτου και του ισογείου. Ήταν μέσα σε μια ροζ τσάντα. Το εντόπισε μια ένοικος της πολυκατοικίας από το μπαλκόνι, κατέβηκε από το διαμέρισμά της και διαπίστωσε πως μέσα στην τσάντα ήταν το νεκρό αγοράκι.
- Συναγερμός για 17χρονη που εξαφανίστηκε
- «Μπλε Φάλαινα». Πώς παίζεται το διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας που σκορπά τον θάνατο
- Παυλόπουλος: Ειρηνική συνύπαρξη αλλά με έργα και όχι μόνο λόγια