Ανδρουλάκης: «Φέτος οι πολίτες θα πληρώσουν το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Βαρβάκειο Αγορά
Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και συζήτησε με καταναλωτές και εμπόρους για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά σημείωσε:
Για την κυβέρνηση η οικονομία πάει καλά και τα δύσκολα της ακρίβειας είναι πίσω, αλλά φέτος οι πολίτες θα πληρώσουν το πιο ακριβό πασχαλινό τραπέζι όλων των εποχών, τη στιγμή που η αγοραστική τους δύναμη είναι η δεύτερη χαμηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ποιους θα πιστέψετε; Τους μηχανισμούς προπαγάνδας ή την πραγματικότητα;
Φέτος, τα πράγματα είναι δυσκολότερα από ποτέ, γιατί πολύ απλά η κυβέρνηση δεν κατάφερε να προστατεύσει τους πολίτες από την αισχροκέρδεια, ούτε τους παραγωγούς από τις παράνομες ελληνοποιήσεις.
Χρειάζονται κανόνες στην αγορά και όχι ασυδοσία, την οποία επιτρέπει η Νέα Δημοκρατία, υπηρετώντας συμφέροντα εις βάρος της καθημερινότητας και της ευημερίας του ελληνικού λαού.
Δείτε εικόνες στη Media Gallery
- Κ. Μπατζελή: Ήταν ειλημμένη απόφαση με προαναγγελία ποινών – Παραμένω «φίλη του ΠΑΣΟΚ»
- Ε. Λέκκας για σεισμούς στη Δ. Αττική: Το δυτικό άκρο του ρήγματος της Φυλής έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες να δώσει μεγάλο σεισμό
- ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Τούρκων που καταζητούνται για τη δολοφονία ομοεθνή τους στην Κυψέλη
