Απίστευτη υπόθεση... Κρατούσε "φυλακισμένα" τα ξαδέλφια του!

Και τους έπαιρνε τα χρήματά τους ...

Μια απίστευτη ιστορία βλέπει το "φως" της δημοσιότητας στην Θεσσαλονίκη.

Πρωταγωνιστής ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή για δύο ξαδέρφια του!

Όπως αναφέρθηκε ΣΚΑΪ, ο 58χρονος άνδρας που είναι δημοτικός υπάλληλος στον δήμο Ωραιοκάστρου, πριν από αρκετούς μήνες, δύο ξαδέρφια του από τις Σέρρες τον είχαν επισκεφθεί στο σπίτι του. Τότε ο ίδιος τους κράτησε κυριολεκτικά αιχμαλώτους για διάστημα περίπου έξι έως οκτώ μηνών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί έφευγε κανονικά για την δουλειά του, αφήνοντας δεμένα με χειροπέδες ή καλώδια τα ξαδέρφια του. Όταν επέστρεφε από την δουλειά τους έλυνε και τούς αποσπούσε χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δύο ξαδέρφια είχαν περίπου 80.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και ο 58χρονος έπαιρνε χρήματα απειλώντας τα δύο ξαδέρφια του πως θα κάνει κακό στην τρίτη αδελφή τους!

Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι, με τους δύο ανθρώπους που κρατούσε αιχμάλωτους ο άνδρας να απελευθερώνονται.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να παίρνει, πλέον, τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση