Το αποχαιρετιστήριο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στον Κ. Κατζουράκη

Το αποχαιρετιστήριο της Αριστερής Πρωτοβουλίας Διαλόγου και Δράσης στον Κ. Κατζουράκη

Ο ζωγράφος και σκηνοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών την περασμένη Παρασκευή

Τον Κυριάκο Κατζουράκη, τον ζωγράφο και σκηνοθέτη που "'εφυγε" την Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, αποχαιρετά η Αριστερη Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας επισημαίνονται τα εξής:

"Η Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης αποχαιρετά τον Κυριάκο Κατζουράκη και εύχεται στη σύντροφό του Κάτια Γέρου και στον γιό του Άρη κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια.
Ο ζωγράφος, σκηνοθέτης, συγγραφέας και πανεπιστημιακός καθηγητής Κυριάκος Κατζουράκης ήταν σπουδαίος Καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο, συνεπής σύντροφός μας στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, που συνδύασε αρμονικά την καλλιτεχνική δημιουργία του με την κοινωνική δράση και την αγωνιστική στάση ζωής του.
Υπήρξε μάχιμος και ενεργός πολίτης, ευαίσθητος στο κοινωνικό πρόβλημα, πραγματικός Αριστερός. Ταλαντούχος, ανιδιοτελής, με έμφυτη ευγένεια και καλοσύνη, στρατευμένος στον αγώνα για ένα καλύτερο κόσμο, κοινωνικά αλληλέγγυος με τους κατατρεγμένους της εποχής μας.
Παρότι θα ζει μέσα στους αγώνες μας και μέσα από το σημαντικό και ανθρωποκεντρικό καλλιτεχνικό έργο του, η απώλεια του είναι μεγάλη.
Σύντροφε Κυριάκο Κατζουράκη καλό ταξίδι.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στις 3.00 μμ στο Πρώτο Νεκροταφείο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο ζωγράφος και σκηνοθέτης Κυριάκος Κατζουράκης
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ