Απολογείται εκ νέου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Απολογείται εκ νέου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο παρουσιαστής μπήκε στα δικαστήρια μέσω του υπόγειου πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής μπήκε στα δικαστήρια μέσω του υπόγειου πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου και οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Η νέα μήνυση, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου. Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο μεσήλικας παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο παρουσιαστής μετά την απολογία του κρίθηκε ελεύθερος υπό περιορισμούς για μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας.

 

Δείτε επίσης:

Στον ανακριτή ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τη νέα μήνυση
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ