Αττική: Διακοπές ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας

Newsroom
Newsroom

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Σ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Το πρωί της Πέμπτης υπήρξαν διακοπές κυκλοφορίας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων με την κυκλοφορία σταδιακά να αποκαθίσταται Στους πολίτες έχει γίνει ισχυρή σύσταση να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Έντονα είναι και τα προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών με τις διακοπές ρεύματος να είναι συνεχείς.  Στα Άνω Λιόσια υπήρξε εκτεταμένη βλάβη στο δίκτυο με συνέπεια να παρουσιάζονται σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Νωρίτερα επιδιορθώθηκε βλάβη στο δίκτυο στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών σε ολόκληρο το δίκτυο της Γραμμής 1 του μετρό, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ. Σημειώνεται, πως νωρίτερα υπήρξε ολιγόλεπτη προσωρινή παραμονή των συρμών στους σταθμούς της Γραμμής 1 λόγω διακοπής ρεύματος στο ΚΕΛ της Ειρήνης με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία των συρμών.

Επίσης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Νωρίτερα καταγράφηκαν καθυστερήσεις, καθώς λόγω της κακοκαιρίας υπήρχαν συνεχείς πτώσεις τάσης σε υποσταθμούς ρεύματος της ΔΕΗ. Οι γραμμές ωστόσο ήταν σε λειτουργία.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας. Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται και η Αττική με τους κατοίκους να λαμβάνουν μήνυμα από το “112” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καθώς ένα νέο κύμα έντονων φαινομένων αναμένεται να πλήξει κυρίως τη Δυτική Αττική.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ