Αυτοκτονία-μυστήριο αλλοδαπού - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Η ΕΛΑΣ ισχυρίζεται ότι τον σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο και εκείνος αφού τραυμάτισε έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο, στη συνέχει αυτοπυροβολήθηκε

Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο έναν αλλοδαπό. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον άντρα, όμως αυτός επιχείρησε να διαφύγει.

Ο άντρας αρχικά πυροβόλησε εναντίον τους και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει. 

Λίγα λεπτά αργότερα, στην πλατεία απέναντι από την είσοδο της Βαρβακείου Αγοράς, ο αλλοδαπός έβγαλε το πιστόλι του και αφού, σύμφωνα με το ΑΠΕ, κρύφτηκε πίσω από κτήριο, έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Μια από τις σφαίρες μάλιστα καρφώθηκε στον τοίχο ενός καφενείου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στο σημείο έχουν μεταβεί αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. 




Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση