Β. Λεβέντης: Κυβέρνηση 240 βουλευτών για να έρθουν επενδυτές
Εκτίμησε δε ότι «η επιμονή Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο και η επιμονή Μητσοτάκη να κάνει κυβέρνηση με τη Γεννηματά, θα οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή»
Μόνο με ευρεία κυβέρνηση θα ωφεληθεί η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ζήτησε «κυβέρνηση με 240 βουλευτές, για να έρθουν επενδυτές», εκτιμώντας ότι «η επιμονή Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο και η επιμονή Μητσοτάκη να κάνει κυβέρνηση με τη Γεννηματά, θα οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, που κατηγόρησε τα Μέσα για μειωμένη έως μηδενική προβολή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, «η συνεχής κοκορομαχία» Τσίπρα – Μητσοτάκη, δεν ήταν καλή για το κοινό, ενώ «αυτούς ωφέλησε».
Κληθείς να απαντήσει για τη δημόσια δήλωση του βουλευτή του, Γιάννη Σαρίδη ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτή του «ήταν δύο χρόνια εκτός κόμματος» και σημείωσε κανένας από τους βουλευτές του δεν ήταν πολιτικοποιημένος, αλλά «ήρθαν επειδή είδαν ρεύμα».
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε «σκοντάψαμε προχθές» και κληθείς να σχολιάσει το ανάλογο αποτέλεσμα για Το Ποτάμι και την παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, σημείωσε πως «δεν είμαστε Ποτάμι, έχουμε 40 ετών πορεία».
Όσο αφορά στα αίτια για το εκλογικό αποτέλεσμα, εκτίμησε ότι η προβολή του Ποταμιού ήταν «αναλογικά με τη δική μου ήταν 1 προς 100» και σημείωσε ότι «εφαρμόστηκε διαταγή ξένων υπηρεσιών επειδή δεν συναίνεσα με τη Συμφωνία των Πρεσπών».
Σχετικά με τα επόμενα βήματα της Ένωσης Κεντρώων για το άμεσο μέλλον και τις επερχόμενες εκλογές, είπε ότι, «η Ένωση Κεντρώων δε χρειάζεται να κάνει κάτι, αλλά να μάθει ο κόσμος».
- Συνάντηση Γ. Κατρούγκαλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής
- Υπόθεση Δ. Γραικού: Στον εισαγγελέα ο 46χρονος έμπορος κρεάτων
- Απορρίπτονται αιτήσεις από την Ελλάδα για επανένωση οικογενειών προσφύγων