Βloomberg: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup
Αυξημένες οι πιθανότητες για τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ
Μία ξαφνική πολιτική εξέλιξη σημειώθηκε χθες (18.11.2025), με την ανακοίνωση του Ιρλανδού Πασκάλ Ντόναχιου να παραιτείται από τη θέση του Προέδρου του Eurogroup και υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας, προκειμένου να αναλάβει ανώτερο ρόλο στην Παγκόσμια Τράπεζα, εξέλιξη που φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακάκη, ως πιθανό υποψήφιο για τη διαδοχή.
Με την κενή θέση πλέον στην προεδρία του Eurogroup, το Bloomberg, αναφέρει ότι μεταξύ των ονομάτων που εξετάζονται για τη διαδοχή βρίσκεται και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές.
Το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις πληροφορίες, ωστόσο η πιθανότητα ελληνικής υποψηφιότητας θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Όσοι δεν αποδοκιμάζουν τους κουτσαβακισμούς του είναι έκθετοι
- Φθιώτιδα: Ζήτησε το λόγο για σπασμένο τζάμι και τον ξυλοφόρτωσαν πάνω από 10 άτομα
- Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν και συνελήφθη για προσέλκυση ανηλίκων
