Βοιωτία: Βρέθηκε πτώμα σε αποσύνθεση

Στην περιοχή έσπευσε ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία

Το μεσημέρι του Σαββάτου, λίγο μετά τις 15:00, βοσκός στη Βοιωτία εντόπισε τη σορό ενός άνδρα, που μάλιστα ήταν και σε αποσύνθεση.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε ένα κανάλι του Βοιωτικού Κηφισού, στην περιοχή μεταξύ Ορχομενού και Χαιρώνεια, κοντά στο χωριό Ακόντιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα και ήταν μπρούμυτα μέσα στο κανάλι.

Επειδή το σημείο που βρισκόταν το πτώμα μέσα στο νερό δεν προσεγγίσιμο έσπευσε στην περιοχή ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία και έριξε βάρκα για να μπορέσουν να προσεγγίσουν και να ανασύρουν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 7:30' το απόγευμα και τώρα την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία για να ερευνήσει και να διαπιστωσει αρχικά την ταυτότητα του άνδρα και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή οτιδήποτε άλλο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς και του ΑΤ Ορχομενού αρχικά εξετάζουν τις περιπτώσεις ατόμων που είναι αγνοούμενοι, όπως ένας 58χρονος από τον Ορχομενό. Ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση