Βρέθηκε η σορός της φαρμακοποιού στο Μουζάκι

 Βρέθηκε η σορός της φαρμακοποιού στο Μουζάκι

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει ανθρώπινο μέλος κάτω από τις λάσπες κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας

Τραγικός επίλογος στις έρευνες για την αγνοούμενη φαρμακοποιό στην Καρδίτσα. Η σορός της γυναίκας, που αγνοείτο εδώ και έξι μέρες, βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, σε κοίτη ποταμού έξω από το Μουζάκι Καρδίτσας. Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός», που έπληξε με σφοδρότητα την περιοχή.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει ανθρώπινο μέλος κάτω από τις λάσπες κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7 – 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η 43χρονη, αναφέρει το karditsapress.gr. Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας είχε εντοπιστεί από πολίτη στις 20 Σεπτεμβρίου, ο οποίος κάλεσε άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο κατέφτασε η Διοικητής Αστυνόμος Παλλάντζα Κωνσταντίνα με αστυνομικούς του ΑΤ Μουζακίου και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της.

«Όμορφη και χαμογελαστή γυναίκα»

 

Οι συμπολίτες της μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Κάνουν λόγο για μία όμορφη, χαμογελαστή γυναίκα και καλή επαγγελματία. Η Μ.Ε, φαίνεται πως δεν υπολόγισε σωστά τη δύναμη της κακοκαιρίας.

Από τα προσωπικά της προφίλ στα social media φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή που αγαπά τη δουλειά και τους φίλους της.

dc

Πηγή: www.flash.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ