Δ. Κουτσούμπας: Ο πολιτισμός είναι στοιχείο όλης της εργατικής λαϊκής πάλης

Newsroom
Newsroom

Για αυτό λέμε πιο δυνατό ΚΚΕ για να είναι πιο δυνατός ο λαός.

Στα εγκαίνια του εργαστηρίου “Γιώργης Βαρλάμος – Χώρος Πολιτισμού” βρέθηκε την Τρίτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια πολύ παραγωγική μέρα. Το πρωί αποτρέψαμε 10 πλειστηριασμούς με την κινητοποίηση των εργαζομένων και τη συμβολή του ΚΚΕ. Επίσης, το μεσημέρι οι μεταλλεργάτες μετά την απεργιακή τους κινητοποίηση κατάφεραν στη ζώνη του Περάματος να γίνει υποχρεωτική η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που είχαν υπογράψει και αφορά μέτρα υγείας και ασφάλειας. Και απόψε εγκαινιάζουμε το εργαστήρι του μεγάλου κομμουνιστή ζωγράφου εικαστικού, χαράκτη του Γιώργη Βαρλάμου, εδώ στη Γούβα, που θα αποτελέσει πραγματικά κυψέλη πολιτισμού και ανάτασης για νέους εργαζόμενους. Θα έρχονται εδώ να μαθαίνουν, να δημιουργούν. Ταυτόχρονα θα γίνονται εκθέσεις ζωγραφικής, χαρακτικής μέσα σε ένα πλούσιο χώρο, ανακαινισμένο με τη μεγάλη βιβλιοθήκη του, με τα εργαλεία που δημιουργούσε την Τέχνη του και βεβαίως θα γίνονται συζητήσεις.

Ο πολιτισμός είναι στοιχείο όλης της εργατικής λαϊκής πάλης, είναι απαραίτητο στοιχείο στην πολιτική, στην κοινωνία για τους νέους, για όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα ηλικίας. Για αυτό λέμε πιο δυνατό ΚΚΕ για να είναι πιο δυνατός ο λαός."

Πηγή: ertnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ