Δέκα συλλήψεις για παράνομη παροχή στάθμευσης έξω από κέντρα διασκέδασης

Δέκα συλλήψεις για παράνομη παροχή στάθμευσης έξω από κέντρα διασκέδασης

Επιχείρηση τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου

Σε συλλήψεις για παράνομη παροχή υπηρεσίας στάθμευσης οχημάτων σε δημόσιο χώρο έξω από κέντρα διασκέδασης προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, οργανώθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ειδική εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή της Γλυφάδας.

Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη 10 ατόμων (έξι Ελλήνων και τεσσάρων αλλοδαπών), εκ των οποίων οι έξι εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι τέσσερις ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι κατηγορούμενοι, έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα και τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια κλπ δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (τοπικοί δήμοι και ΔΟΥ), για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες.

Με τις σε βάρος τους δικογραφίες, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ