Δέντρο έριξε καλώδια της ΔΕΗ - Κινδύνευσαν αστυνομικοί

Newsroom
Newsroom

Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του νότιου τμήματος της πόλης

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) λίγο μετά τις 17:00’ στην περιοχή της Λαμίας, όταν έσπασε δέντρο και παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ στο οδόστρωμα την ώρα που διερχόταν συμβατικό όχημα της Αστυνομίας!

ΔΕΗ Καλώδια δέντρο

Ο δυνατός αέρας έσπασε δέντρο στο ύψος περίπου του κόμβου της ΔΕΗ (στο παλιό βενζινάδικο της ΒΡ) στην περίμετρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, και είχε ως αποτέλεσμα ηλεκτροφόρα καλώδια να χτυπήσουν διερχόμενο όχημα της αστυνομίας με το πλήρωμά του να κινδυνεύει άμεσα τόσο από το μεγάλο δέντρο όσο και από το ηλεκτρικό ρεύμα!

Πολύ γρήγορα έτεροι σταθμοί της Αστυνομίας διέκοψαν την κυκλοφορία πεζών στο σημείο και τροχοφόρων στο ρεύμα προς Αθήνα και κάλεσαν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ και της Πυροσβεστικής.

Από τη ζημιά στη γραμμή είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι μεγάλο τμήμα της νότιας Λαμίας, ενώ υπήρξε «βύθιση» για μερικά λεπτά σε όλη σχεδόν την πόλη.

Σημειώνουμε ότι ο ξαφνικός δυνατός αέρας νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/3) στην περιοχή της Λαμίας, προκάλεσε κι άλλα προβλήματα στην περιοχή κυρίως με πτώσεις πινακίδων και κλαδιών δέντρων, με την Πυροσβεστική να τρέχει σε πολλά σημεία περιμετρικά της πόλης.

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ