Διαψεύδει η κυβέρνηση την παρουσία υπουργών στο ταχύπλοο της Αίγινας
«Κακοήθεις, απελπισμένοι και συκοφάντες»
Την αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσαν οι φήμες περί της παρουσίας τριών υπουργών στη παρέα του κατηγορούμενου για το δυστύχημα στην Αίγινα.
«Κακοήθεις ούτως ή άλλως. Απελπισμένοι γιατί κάθε σχέδιο αποδόμησης της κυβέρνησης ναυαγεί εξακολουθητικά. 'Ανακάλυψαν' σήμερα στους επιβαίνοντες στο φονικό ταχύπλοο και στην παρέα του κατηγορούμενου τους υπουργούς Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιώργο Σταθάκη και Θοδωρή Δρίτσα.
» Αφού το δυστύχημα έγινε στην Αίγινα και δύο εκ των τριών υπουργών έχουν σπίτι στην Αίγινα, άρα αυτοί προκάλεσαν το δυστύχημα. Η τραγωδία όμως δεν αφήνει περιθώρια ανοχής σε ψεύδη. Για τους συκοφάντες αυτή τη φορά ζητήθηκε από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο άμεσος εντοπισμός τους, προκειμένου να υποστούν τις συνέπειες» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία βάζει στο κάδρο δύο δημοσιογράφους, τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και τον Αρη Πορτοσάλτε για τα tweets τους:
«Η λάσπη και η εμπάθεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν είναι κάτι καινούριο. Σε όλα όμως υπάρχει ένα όριο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε απώλειες ανθρώπινων ζωών. » Μετά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου για την τραγωδία στην Αίγινα, σήμερα είδαν το φως και άθλιες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιογράφων, όπως ο Α. Πορτοσάλτε και ο Μπ. Παπαπαναγιώτου, για να μας αποδείξουν ότι το βαρέλι της συκοφαντίας δεν έχει πάτο» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στ.Θεοδωράκης ζητά άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους επιβαίνοντες στο σκάφος στην Αίγινα!
— ArisPortosalte (@ArisPortosalte) 18 Αυγούστου 2016
Τι έγινε,οδηγούσε ΣΥΡΙΖόπουλο κ το καλύπτουν;
Ο κάπτεν σύντροφος Θ. Δρίτσας που γνωρίζει τη δεινότητα του χειριστή του ταχύπλοου, ανέλαβε την υπεράσπιση του;
— ArisPortosalte (@ArisPortosalte) 18 Αυγούστου 2016
Θαλασσόλυκος υπουργός..
Κε Δρίτσα μήπως βιαστήκατε για το δυστήχημα της Αίγινας; Ή μηπως επίτηδες βιαστήκατε;...
— Μπ. Παπαπαναγιώτου (@bpapapanagiotou) 18 Αυγούστου 2016
- Νέο Τζακ Ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ
- «Ο φίλος Τσίπρας»: Ο Ολάντ περιγράφει τις διαπραγματεύσεις του Ιουλίου του 2015
- Συγχαρητήρια μηνύματα σε Μάντη και Καγιαλή για το χάλκινο μετάλλιο