Διέφυγε τον κίνδυνο η άτυχη κοπέλα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού
Η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι χτες Τρίτη ήταν διασωληνωμένη.
Επιβεβαιώθηκαν από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση προ ολίγων ημερών στο Ζεφύρι.
Η 22χνρονη, ελληνικής υπηκοότητας, νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου μέχρι χτες Τρίτη ήταν διασωληνωμένη.
Η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει στους αστυνομικούς, κάτι που αναμένεται να συμβεί όταν συνέλθει πλήρως.
Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε και η μητέρα της 22χρονης, η οποία κλήθηκε για κατάθεση.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από αστυνομικές αρχές, η μητέρα της 22χρονης δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού.
- Θ. Παπαχριστόπουλος; Δε θα ρίξω αυτή την κυβέρνηση
- Κ. Παπακώστα: Ο λογαριασμός στον ... Ρουβίκωνα
- Φουλ απαισιόδοξοι οι Έλληνες!