Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα γνωστοί ηθοποιοί

Newsroom
Newsroom

Οι τρεις ηθοποιοί κλήθηκαν σήμερα στο ακροατήριο προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία που αφορούν στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Φιλιππίδη για βιασμό

Ως μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου.

Οι τρεις ηθοποιοί  σύμφωνα με το protothema.gr κλήθηκαν σήμερα στο ακροατήριο με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, κατόπιν σχετικής πρότασης της εισαγγελέως της έδρας.

Ειδικότερα σε προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η εισαγγελέας είχε ζητήσει να κληθούν για κατάθεση οι κυρίες Μακρυπούλια, Ματίκα και Κωτσοβούλου, προκειμένου να αποσαφηνίσουν με τις καταθέσεις τους κρίσιμα σημεία που αφορούν στην πρώτη καταγγελία σε βάρος του Π. Φιλιππίδη για βιασμό.

Όπως είχε επισημάνει η εισαγγελέας, η κ. Ματίκα θα πρέπει να κληθεί στο ακροατήριο να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την ηθοποιό που καταγγέλλει τον Π. Φιλιππίδη για βιασμό να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Ακόμη, η εισαγγελέας ζήτησε την κλήτευση της κ. Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την κυρία Κωτσοβούλου η εισαγγελέας ανέφερε ότι θα πρέπει να κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη».

Τέλος, στο ακροατήριο καλούνται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, τους οποίους πρότεινε ως μάρτυρες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου Π. Φιλιππίδη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ