Δίκη Χρυσής Αυγής: Χαιρέτισε ξανά ναζιστικά ο Κώστας Πλεύρης

Newsroom
Newsroom

Ένταση στην αίθουσα

Eικόνες ντροπής στην αίθουσα δικαστηρίου όπου συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, δύο χρόνια ακριβώς μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης. Ο συνήγορος του καταδικασμένου Γιάννη Λαγού, Κώστα Πλεύρη προχώρησε σε μία νέα ακραία πρόκληση χαιρετώντας ναζιστικά μετά από δήλωση της Μάγδας Φύσσα.

Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης: «Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγός»; και πρόσθεσε ότι «θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών κρατουμένων».

Το ακροατήριο χειροκρότησε την Μάγδα Φύσσα, η οποία λίγο πριν είχε προχωρήσει σε μία συγκλονιστική κατάθεση και τότε ο πατέρας του υπουργού Υγείας πήρε τον λόγο, υποστηρίζοντας ότι στο εξωτερικό δεν θα υπήρχε μια τέτοια «φαιδρή εικόνα» με χειροκροτητές μέσα σε δικαστική αίθουσα.

Η κυρία Φύσσα του απάντησε ότι στο εξωτερικό δεν θα τολμούσε να χαιρετήσει ναζιστικά και τότε ο συνήγορος του Λαγού σήκωσε το χέρι, χαιρέτησε ναζιστικά και αποχώρησε από την αίθουσα, όπου επικράτησε έντση με τους παρευρισκομένους να φωνάζουν  «ντροπή» και «δεν ντρέπεσαι φασίστα».

φωτογραφία από eurokinissi

Δείτε επίσης

Μάγδα Φύσσα στο δικαστήριο: Ονομάζομαι Μάγδα κι ο Παύλος είναι ο γιος μου

Πηγή: Έθνος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ