Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του 28χρονου ντελιβερά που πετούσε πέτρες σε περαστικούς σε Κηφισιά και Ερυθραία

Συνελήφθη ο αλλοδαπός ντελιβεράς.

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του 28χρονου ντελιβερά με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να πετούσε πέτρες σε ανυποψίαστους περαστικούς στην περιοχή της Κηφισιάς και της Ερυθραίας, προχώρησε σήμερα (5/5) η εισαγγελία Πρωτοδικών τα Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στον 28χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα για επιθέσεις σε έξι άτομα. Αναλυτικότερα, σε βάρος του ποινική δίωξη αφορά: βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη (κακούργημα), επικίνδυνη σωματική βλάβη, επικίνδυνη βλάβη κατά αδύναμου ατόμου, οπλοφορία, οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή για απολογία. Έχει, όμως, το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί.

Glomex Video

Ο 28χρονος που φέρεται να είναι διανομές συνελήφθη από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/5) μετά από καταγγελίες πολιτών. Μάλιστα, σε βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δημοσιεύει το Star, καταγράφεται η στιγμή που ο κατηγορούμενος πετάει πέτρα στο πρόσωπο μιας γυναίκας, η οποία έκανε βόλτα με το σκυλάκι της επί της Λεωφόρου Τατοΐου, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της και να ματώσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Glomex Video

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση