Δολοφονία Καραϊβάζ: Έρχονται νέες συλλήψεις

Newsroom
Newsroom

Κοντά οι Αρχές στον ηθικό αυτουργό

O Στράτος Μαυροειδάκος μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν και άλλα άτομα για την υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα και προανήγγειλε νέες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ τόνισε ότι η αστυνομία βρίσκεται κοντά και στον ηθικό αυτουργό.

«Το μεγάλο στοίχημα για την Ελληνική Αστυνομία και για τους αξιωματικούς που χειρίζονται αυτή την υπόθεση είναι και πιστεύω ότι θα γίνει, δηλαδή είμαστε πολύ κοντά, να βρεθεί ο ηθικός αυτουργός, αυτός που λένε “στην πιάτσα” έβαλε τα λεφτά στο τραπέζι για ένα συμβόλαιο θανάτου, για έναν από τους ικανότερους αστυνομικούς συντάκτες της ελληνικής επικράτειας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροειδάκος, επισημαίνοντας ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αυτός που έβαλε τη φωνή του συνδικαλισμού στα υπουργικά γραφεία και αυτός που τους βοηθούσε.

«Νομίζω ότι θα ακολουθήσουν και κάποιες άλλες συλλήψεις. Και για να κλείσει αυτή η υπόθεση και για να ησυχάσει και η ψυχή του Γιώργου. Δεν θα τον φέρει πίσω κανένας, αλλά νομίζω ότι θα δικαιωθεί η μνήμη του, να συλληφθούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου» συμπλήρωσε.

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ