Δώρο από τον δικηγόρο της 33χρονης στην 10χρονη

Δώρο από τον δικηγόρο της 33χρονης στην 10χρονη

Πολλοί χρήστες των social media επέκριναν την πράξη του δικηγόρου


Σε μία κίνηση που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και σχόλια προχώρησε ο δικηγόρος της 33χρονης γυναίκας που άρπαξε την 10χρονη από την Κάτω Τούμπα στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα ο Βασίλης Νουλέζας έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, ότι αγόρασε μία σχολική τσάντα, δηλώνοντας ευσυγκίνητος. 

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε χαρακτηριστικά. Ωστόσο υπήρξαν αρκετοί που έσπευσαν να επικρίνουν αυτή την πράξη.

δωρο μαρκέλλα

Μάλιστα και ο αδερφός της ανήλικης παρενέβη στην ανάρτηση γράφοντας τα εξής: «Κύριε" Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ