Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό

Δεν προλαβαίνει να αδειάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ. Έξι νέες εισαγωγές ασθενών στην Κλινική Covid

Δε σταματούν οι δυσάρεστες ειδήσεις από το μέτωπο του κορωνοϊού, πανελλαδικά και σε τοπικό επίπεδο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/10) με διαφορά λίγων ωρών, έφυγαν από τη ζωή δύο ακόμη ηλικιωμένοι Λαμιώτες που νοσηλευόντουσαν αντίστοιχα σε ΜΕΘ και Κλινική Covid του Γ.Ν. Λαμίας.

Ειδικότερα στη ΜΕΘ Κορωνοϊού κατέληξε 89χρονος, ο οποίος είχε διασωληνωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου εξαιτίας των σοβαρών επιπλοκών που του προκάλεσε η νόσος. Την ίδια ημέρα είχε εισαχθεί στην Κλινική στο Πέτρινο κτίριο, 97χρονος, ο οποίος κι εκείνος δεν μπόρεσε να βγει νικητής από την επικίνδυνη ασθένεια. Κανένας από τους δύο δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Και οι δυσάρεστες ειδήσεις δε σταματούν εδώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, καθώς η θέση που άδειασε στη ΜΕΘ, γέμισε αμέσως από ασθενή που είχε ανάγκη μηχανικής υποστήριξης. Πρόκειται για 88χρονη Λαμιώτισσα που εισήχθη στην Κλινική Covid στις 17 Οκτωβρίου και είναι επίσης ανεμβολίαστη.

Έτσι παραμένει γεμάτη η ΜΕΘ Κορωνοϊού του ΓΝ Λαμίας με έξι σοβαρά περιστατικά, τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 58 έως 88 ετών.

Την ίδια ώρα στο Πέτρινο κτίριο, το μοναδικό εξιτήριο του 24ωρου αφορούσε 81χρονο από τη Λοκρίδα, ο οποίος αρνητικοποιήθηκε μετά από δύο σχεδόν μήνες και ενώ είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί δύο φορές στην Κλινική Κορωνοϊού! Ειδικότερα είχε εισαχθεί πρώτη φορά στο Νοσοκομείο την 1η Σεπτεμβρίου, πήρε εξιτήριο ως θετικός στις 29 του ίδιου μήνα και επέστρεψε στην Κλινική μία εβδομάδα αργότερα αφού παρέμεναν τα προβλήματα στο αναπνευστικό. Πλέον ως αρνητικός στον ιό θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στην Πνευμονολογική.

Ακόμη και έτσι όμως οι ασθενείς στο Πέτρινο αυξήθηκαν από 26 σε 29 καθώς είχαμε και έξι νέες εισαγωγές. Οι ηλικίες είναι από 25 έως 93 ετών και οι περισσότεροι είναι ανεμβολίαστοι.

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ