Έβρος: Πρόχειρος φράχτης στη Νέα Βύσσα για αποτροπή εισόδου παράνομων μεταναστών

Newsroom
Newsroom

Την εντολή έδωσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος

Νέος, πρόχειρος φράχτης στήνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Νέας Βύσσας στην Ορεστιάδα, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η είσοδος παράνομων μεταναστών στη χώρα από την Τουρκία, από όπου  πολλοί επιχειρούν να περάσουν εκμεταλλευόμενοι την χαμηλή στάθμη του νερού του ποταμού Έβρου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του evros-news.gr, με μηχανήματα σηκώνουν και εγκαθιστούν τον σιδερένιο φράχτη εμποδίζοντας τους μετανάστες που παραμένουν  στις νησίδες της Νέας Βύσσας και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια.
 

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου, Κωνσταντίνου Φλώρου και εφαρμογή των μέτρων από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο, Άγγελο Χουδελούδη, ήδη τοποθετήθηκαν σιδερένια εμπόδια και κονσερτίνες στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου τελειώνει ο παλιός φράχτης και από όπου οι λαθρομετανάστες επιχειρούν να περάσουν στην Ελλάδα.

Τόσο η Αστυνομία όσο και ο Στρατός είναι σε επιφυλακή στην περιοχή, προκειμένου να αποτρέψουν τις προσπάθειες να εισέλθουν μαζικά σε ελληνικό έδαφος παρανόμως, όσοι το επιχειρήσουν.

unnamed__1_
unnamed

Πηγή: protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ