Έδινε για δίπλωμα οδήγησης με σκονάκι hi-tech

Έδινε για δίπλωμα οδήγησης με σκονάκι hi-tech

Διαπιστώθηκε πως η υποψήφια οδηγός ήταν εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά μέσα

Με «σκονάκι» κατά τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών πιάστηκε μια αλλοδαπή γυναίκα, από την επιτροπή εξέτασης στην υπηρεσία Μεταφορών και Μεταφορών και Επικοινωνιών Βορείου Τομέα Αθηνών.
 
Η εξεταζόμενη υποψήφια οδηγός κίνησε υποψίες και αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου που διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν εξοπλισμένη με ηλεκτρονικά μέσα. Συγκεκριμένα, από τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αξιωματικοί, εντοπίστηκε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων.
 
Ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης και των καταθέσεων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών του Βορείου Τομέα Αθηνών.
 
«Δεν εφησυχάζουμε αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων.
 
Ως Διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
 
 
Πηγή: www.lifo.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ