Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Μια ακόμη απώλεια μετρά ο δημοσιογραφικός χώρος καθώς ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κουτάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών.

«Ήταν ένας ευγενής συνάδελφος, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Παναγιώτη Κουτάκο που «έφυγε» νωρίς από τη ζωή.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουτάκου, ο οποίος απεβίωσε χθες, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος γεννήθηκε το 1971 στη Νέα Υόρκη. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ως συνεργάτης του Ρ/Σ «ΔΙΑΥΛΟΣ 10» το 1991. Το 1993 πηγαίνει στην εφημερίδα «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», όπου ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ από το 1998, εκτελούσε τα καθήκοντα του συντάκτη ύλης. Συμμετείχε σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό και παρέμεινε στην εφημερίδα έως τη διακοπή της κυκλοφορίας της, ενώ το τελευταίο διάστημα διετέλεσε αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα “filathlos.gr”. Είχε εργαστεί, επίσης, στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Πάλης.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος υπήρξε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Ήταν ένας ευγενής συνάδελφος, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος «έφυγε» νωρίς.

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ