Εισαγγελική παρέμβαση για τον αντιεμβολιαστή που κόλλησε σκόπιμα κορωνοϊό και πέθανε η μητέρα του

Στο μικροσκόπιο η υπόθεση

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η πρωτοφανής υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη, με τον αντιεμβολιαστή ο οποίος κόλλησε εσκεμμένα κορωνοϊό, προκειμένου να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά νόσησε η μητέρα του, η οποία και τελικά πέθανε.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, η υπόθεση μπήκε στο “μικροσκόπιο” του εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, έπειτα από τον θάνατο της γυναίκας, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζητώντας να ερευνηθεί, εάν ο γιος της έχει τελέσει το αδίκημα της παραβίασης μέτρων για μολυσματικές ασθένειες που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο, σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και της έκθεσης που προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, γιατρός τους έδινε συμβουλές να μην μεταβούν στο νοσοκομείο, αλλά να προμηθευτούν στο σπίτι συσκευή οξυγόνου. Σχετικά με αυτό το στοιχείο, ζητήθηκε να εξεταστεί, εάν έχει τελέσει το αδίκημα της έκθεσης που προκάλεσε τον θάνατο άλλου προσώπου σε βαθμό κακουργήματος.

 

Δείτε επίσης:

Αντιεμβολιαστής κόλλησε επίτηδες κορωνοϊό και τελικά πέθανε η μητέρα του

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ