Έκρηξη και φωτιά σε αυτοκίνητο εν κινήσει
Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός
Από θαύμα σώθηκε σήμερα το πρωί ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που κινούνταν στην Επαρχιακή Οδό Πύργου – Κατακόλου, στο ύψος του κόμβου της Καταραχίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στο χώρο της μηχανής, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, τη στιγμή που ο οδηγός βρισκόταν στην είσοδο του κόμβου, με κατεύθυνση την οδό Καταραχίου της πόλης του Πύργου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός σώθηκε από θαύμα, καθώς η φωτιά ήταν συνέπεια, κάποιας έκρηξης που προκλήθηκε στο χώρο της μηχανής κι ο ίδιος πρόλαβε να βγει από την καμπίνα του οχήματός του.
Άμεσα στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου, που κατάφερε να σβήσει έγκαιρα την φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί. Ωστόσο, από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ο χώρος της μηχανής του οχήματος.
(φωτογραφίες από patrisnews.gr)
- Υπουργείο Εσωτερικών: Το θράσος της ΝΔ για την ΕΥΑΘ δεν έχει όρια
- DW: Σιωπούν για τα Ίμια τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης
- Κουμουτσάκος: Ο Ερντογάν δεν αντέχει να τινάξει στον αέρα τις ευρωτουρκικές σχέσεις