Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη», τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Πρόκειται για το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε στον "Ευαγγελισμό", όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο εμβολιάσθηκε, ενώ θα παραμείνει σε χώρο του νοσοκομείου και το αναγκαίο χρονικό διάστημα, για λόγους ασφαλείας.

Η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά τον εμβολιασμό της φωτογραφήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου το οποίο της ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

 

Σε δήλωσή της ανέφερε μεταξύ άλλων πως «τα φετινά Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη. Η Ε.Ε. απέδειξε ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης. Όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα έχουν τώρα να υλοποιήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά δίπλα στην αγωνία μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας». 

Του εμβολιασμού της κ. Σακελλαροπούλου είχαν προηγηθεί οι εμβολιασμοί της νοσηλεύτριας Ευσταθίας Καμπισιούλη και του 88χρονου Μιχάλη Γιοβανίδη. 

Ακολουθούν οι συμβολικοί εμβολιασμοί του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής, του γραμματέα του Μέρα25, της προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ