Επέστρεψε στο σπίτι του νικητής ο 54χρονος αυτοκινητιστής

Επέστρεψε στο σπίτι του νικητής ο 54χρονος αυτοκινητιστής

Η πιο μεγάλη ώρα μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Υγιής και ασφαλής απέναντι στον ιό που έχει τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα, επέστρεψε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Απριλίου στο σπίτι του στη νότια Λαμία, ο 54χρονος αυτοκινητιστής, ο οποίος ανήμερα του Πάσχα διαγνώσθηκε με covid-19.

Ήταν ο ασθενής «0» για τη Φθιωτική πρωτεύουσα, ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη με τον SARS-COV-2 μετά από 11 και κάτι ημέρες στη ΜΕΘ και δύο εβδομάδες παραμονής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η «έξοδος» του ήταν μία γιορτή για τους ανθρώπους του Νοσοκομείου, καθώς ήταν μια μικρή κερδισμένη μάχη, στον πόλεμο κατά του νέου κορωνοϊού.

Ο ίδιος ανακουφισμένος πλέον μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόνο καλά λόγια έχει να πει για το Νοσοκομείο Λαμίας, τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες τους. Από τον επικεφαλής της ΜΕΘ Γιώργο Κυριαζόπουλο, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησε στην έξοδο του από το κτίριο και είναι επιφορτισμένος για την ασφάλεια των πολιτών. Η ευγνωμοσύνη ανάμεικτη στο πρόσωπό του με τη μεγάλη χαρά που θα αγκαλιάσει και πάλι ελεύθερα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Για την πορεία της υγείας του 54χρονου, μίλησε στο LamiaReport ο Διευθυντής της ΜΕΘ Γιώργος Κυριαζόπουλος, περιγράφοντας ότι επιστρέφει υγιής στο σπίτι του, καθώς βρέθηκε αρνητικός σε covid-19 στα τρία τελευταία τεστ που του έγιναν. «Ο ασθενής νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο από την Κυριακή του Πάσχα με σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, έχοντας υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Εισήλθε με επαπειλούμενη διασωλήνωση στη ΜΕΘ covid-19 στις 21/4. Τελικά με τη θεραπεία που του έγινε στη ΜΕΘ, η πορεία της υγείας του ήταν τέτοια που δε χρειάστηκε να διασωληνωθεί και στο τέλος μετά τη σημαντική βελτίωση της κατάστασής του του να μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένειά του».

Σημειώνουμε ότι το τελευταίο τεστ του 54χρονου επέστρεψε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) αρνητικό από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μαζί με άλλα οκτώ «ύποπτα» δείγματα που επιβεβαιώθηκαν και εκείνα ως αρνητικά σε covid-19.

Πηγή: lamiareport.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ