Επική ατάκα από 50χρονο σε μπλόκο στα διόδια!

Επική ατάκα από 50χρονο σε μπλόκο στα διόδια!

Η εφευρετικότητα ενός επίδοξου ταξιδιώτη “λύγισε” την Κατερίνα Παναγοπούλου στο MEGA.

 

Την πεθερά του επιστράτευσε ένας 50χρονος οδηγός ο οποίος ήθελε να περάσει το μπλόκο στα διόδια για να κάνει Πάσχα στο χωριό και η ατάκα του, έκανε τη δημοσιογράφο του MEGA Κατερίνα Παναγοπούλου να ξεσπάσει σε γέλια. 

Σε απευθείας σύνδεση με τα διόδια Ελευσίνας,  συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. κ. Λάσκο και στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι “προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο”.

Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ