Επίσκεψη της υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Επίσκεψη της υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τα δύο θέματα για τα οποία ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η υπουργός ήταν το νομοσχέδιο για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών εν μέσω πανδημίας.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Τα δύο θέματα για τα οποία ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η υπουργός ήταν το νομοσχέδιο για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών εν μέσω πανδημίας

Η κ. Κεραμέως έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης στις «άοκνες προσπάθειες σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας για την όσο πιο απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας» ενώ ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για το διαρκές ενδιαφέρον της για την Παιδεία, η ποιότητα της οποίας καθορίζει εν πολλοίς το μέλλον της χώρας μας».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ