Επίθεση από αδέσποτα δέχθηκε φοιτήτρια μέσα σε πανεπιστήμιο

Τι λέει η ίδια για την περιπέτεια που έζησε

Για μία ακόμα φορά σε χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών σημειώθηκε επίθεση αδέσποτων σκύλων σε νεαρή φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών. Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το μεσημέρι, η φοιτήτρια, η οποία κατάγεται από το Αίγιο, δέχθηκε επίθεση ενώ πλησίαζε στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, εξιστορεί η ίδια: «Πλησιάζοντας τη στάση κοντά στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών είδα δύο σκύλους, οι οποίοι πιθανόν τρόμαξαν από την παρουσία μου και άρχισαν να γαβγίζουν. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν κι άλλοι σκύλοι μέσα από τα δέντρα. Βγήκα από το μονοπάτι προς τον ανοιχτό δρόμο, ώστε να μην περάσω ανάμεσά τους».

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια αποφυγής των αδεσπότων, η περιπέτειά της δεν τελείωσε εκεί. «Δύο μέτρα από την στάση με περικύκλωσαν, ήταν περίπου 15-20 σκυλιά, έτσι σταμάτησα να περπατάω, μην γνωρίζοντας τι να κάνω» περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η φοιτήτρια, μεταφέροντας τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε και συνεχίζει: «Ξαφνικά ένιωσα ένα δάγκωμα στη δεξιά μου γάμπα και αμέσως μετά στον αριστερό μου γοφό, το δεύτερο πόνεσε αρκετά. Αρχισα να τρέχω προς την στάση, όπου τελικά με άφησαν καθώς πρόλαβα να ανέβω στο λεωφορείο, που περνούσε εκείνη την στιγμή».

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ