Έρευνες στα σπίτια τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού– Κατασχέθηκαν τα κινητά τους

Έρευνες στα σπίτια τριών εμπλεκόμενων στην υπόθεση βιασμού– Κατασχέθηκαν τα κινητά τους

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στην προσαγωγή του Μ.Π

Έρευνες στην Αθήνα και στα σπίτια των τριών εμπλεκομένων της υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές κατάσχεσαν τα κινητά των τριών εμπλεκομένων στην υπόθεση και το υλικό θα παραδοθεί στην Ανακρίτρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Οι δυο δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στην προσαγωγή του Μ.Π., ο οποίος φέρεται να κάλεσε στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την 24χρονη. Ο Μ.Π. καταθέτει στα πλαίσια της έρευνας για κύκλωμα μαστροπείας που έχει διατάξει ο εισαγγελέας.

Καταθέτει η 24χρονη

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται ενώ η Γεωργία Μπίκα, η κοπέλα που κατήγγειλε το βιασμό της, καταθέτει στην ανακρίτρια. Σε δηλώσεις της έξω από το αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η 24χρονη, ανέφερε: «Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις. Οποια κοπέλα έχει τέτοιο αντίστοιχο περιστατικό, να βγει και να μιλήσει».

 

Δείτε επίσης:

Bιασμός στη Θεσσαλονίκη: Στη ΓΑΔΘ ο άνθρωπος που προσκάλεσε την Γεωργία στο πάρτι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ