Έρχεται άρση της καραντίνας στη Ν. Σμύρνη

Έρχεται άρση της καραντίνας στη Ν. Σμύρνη

Εκτιμήθηκαν όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία του τελευταίου διαστήματος τα οποία έδειξαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι για συνέχιση της καραντίνας

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η σύσκεψη η οποία έγινε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και εκτιμήθηκαν όλα τα στοιχεία για την καραντίνα στη Ν. Σμύρνη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Αστέριος Μαντζιώκας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο διοικητής του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός και ο συντονιστής της Αρωγής και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς.

Εκτιμήθηκαν όλα τα επιδημιολογικά στοιχεία του τελευταίου διαστήματος τα οποία έδειξαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι για συνέχιση της καραντίνας. Τι τελικές αποφάσεις θα λάβει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά. Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις θα συνεχιστεί η επιδημιολογική παρακολούθηση της περιοχής.

Την ερχόμενη Δευτέρα οι κ.κ. Κώστας Αγοραστός, Απόστολος Καλογιάννης και Χρήστος Χατζηχριστοδούλου θα μιλήσουν σε συνέντευξη τύπου για την διαχείριση της κατάστασης στη Ν. Σμύρνη αλλά και την επόμενη ημέρα μετά την άρση των περιορισμών.

Την σύσκεψη απασχόλησαν και τα αυριανά μαζικά τεστ που θα γίνουν στο Ομορφοχώρι μετά την εμφάνιση κρούσματος σε παιδί και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα.

Πηγή: larissanet.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ