Εξαφανίστηκε 13χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων
Εξαφανίστηκε από τα Εξάρχεια
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις επτά το πρωί, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή των Εξαρχείων της Αθήνας, ο Ομάρ Σεταρί, 13 ετών, αφγανικής καταγωγής.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Κυριακή 9 Αυγούστου, και προχώρησε άμεσα σε δημοσιοποίηση φωτογραφίας και στοιχείων του ανήλικου καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Ομάρ Σεταρί έχει ύψος 1,69 μ. και βάρος 55 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ήμερα που εξαφανίστηκε φορούσε παντελόνι τζιν και ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Πότε ανοίγουν τα σχολεία
- Πυρκαγιά στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού - Σηκώθηκαν και τα αεροσκάφη από Λαμία
- Δύο συλλήψεις για φωτιές σε Μαρούσι και Χίο




