Εξαφανίστηκε 41χρονος από τη Βάρκιζα
Missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Εξαφανίστηκε από τη Βάρκιζα ο 41χρονος Άρμπεν Κομίνι, με το «Χαμόγελο του Παδιού» να εκδίδει Missing Alert.
Τα ίχνη του 41χρονου χάθηκαν την Κυριακή 23 Μαρτίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του την Τρίτη 25 Μαρτίου και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Άρμπεν Κομίνι έχει ύψος 1,70 μέτρων, είναι αρκετά αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν με κουκούλα.
Image
- Και δεύτερο κύκλωμα στη Ρόδο – Πλαστά πτυχία ξένων γλωσσών με 1.200 ευρώ
- Μαθητικός διαγωνισμός για τις Πρώτες Βοήθειες!
- Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών
