Εξάρχεια : Δύο προσαγωγές από την εκκένωση κτιρίου
Απομακρύνθηκαν περίπου 100 άτομα από κατειλημμένο κτίριο
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης η νέα επιχείρηση εκκένωσης σε υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια που ξεκίνησε στις 6.15.
Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από την αστυνομία, καθώς συνεργεία του Δήμου αδειάζουν το κτίριο το οποίο στη συνέχεια θα σφραγιστεί για να μην υπάρχει ανακατάληψη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχουν γίνει δύο προσαγωγές, ενώ έχουν απομακρυνθεί 120 άτομα που έχουν μεταφερθεί στη διεύθυνση αλλοδαπών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το κτίριο ήταν Κέντρο Πολιτισμού το 2004 επί Ολυμπιακών Αγώνων, ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού, παρόλα αυτά παρέμενε υπό κατάληψη, καθώς είχε ανακαταληφθεί και πάλι, μετά την εκκένωσή του τον προηγούμενο Απρίλιο επί της προηγούμενης κυβέρνησης.
- Στο Μουσείο Ακρόπολης ο Κινέζος πρόεδρος
- Συνελήφθη ο δραπέτης των Φυλακών Δομοκού
- «Σήκωσαν» σούπερ μάρκετ στη Λαμία
Πηγή:in.gr