Εξάρχια: Τραυματίας αστυνομικών σε επίθεση αναρχικών σε άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ
Oμάδα 20-30 ατόμων βγήκε από τα στενά της περιοχής και επιτέθηκε με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα σε δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ
Επίθεση σε μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών.
Όλα ξεκίνησαν, όταν στις 16:45, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα των αστυνομικών. Άμεσα, τέσσερις άνδρες τις ΔΙΑΣ με δύο μηχανές ακολούθησαν τους υπόπτους, οι οποίοι σταμάτησαν στην οδό Ζαΐμη 18, άφησαν την μοτοσικλέτα και συνέχισαν πεζή.
Δύο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έμειναν στο σημείο, για να ελέγξουν την μοτοσικλέτα, και οι άλλοι δύο, με μηχανή, ακολούθησαν τους αγνώστους, που χάθηνα μέσα στα στενά των Εξαρχείων.
Εκεί, στους άνδρες της ΔΙΑΣ επιτέθηκε μια ομάδα 20-30 ατόμων με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ να υποστεί ζημιές.
- Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν δεσμεύθηκε για 13η σύνταξη, αλλά δεσμεύθηκε για επταήμερη εργασία
- Μήνυμα Τομέα Αντιμετώπισης Κοινωνικών Ανισοτήτων του ΚΙΝΑΛ για τη "Γιορτή της Μητέρας"
- Ο Χρήστος Σπίρτζης για την 78η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης