Εξώδικο και μήνυση στην εφημερίδα «Καθημερινή» από τη Γεροβασίλη

Εξώδικο στην εφημερίδα «Καθημερινή» απέστειλε η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας για απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών για την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζητά, μέσω εξωδίκου, να δημοσιεύσει η «Καθημερινή» επανόρθωση σε ό, τι αφορά το πρόσωπό της. Στο εξώδικο αναφέρεται ότι στο δημοσίευμα «εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικες και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της».

Λίγο αργότερα η κ. Γεροβασίλη υπέβαλε και μήνυση κατά της εφημερίδας αλλά και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Πριν από λίγο δικαστικός επιμελητής επέδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή εξώδικο της Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το χθεσινό δημοσίευμα στο οποίο εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικες και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπο της. Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα όπως ο νόμος ορίζει. Επίσης σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ