Ελλάδα | 12.08.17 09:51
Φεύγουν και οι τελευταίοι του Αυγούστου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία και με μυστικούς τροχονόμους

Κορυφώνεται η μεγάλη έξοδος του Δεκαπενταύγουστου καθώς αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς. Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας.

Αν και προς το παρόν η κίνηση στις εθνικές οδούς δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη, χιλιάδες είναι εκείνοι οι οποίοι θα φύγουν με τα αυτοκίνητά και τις μοτοσικλέτες τους. 

Στα λιμάνια του Πειραιά αλλά και της Ραφήνας έχουν προστεθεί έκτακτα δρομολόγια με τους εκδρομείς να αναχωρούν κυρίως για Κυκλάδες, Κρήτη αλλά και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σύμφωνα με στοιχεία από το Λιμενικό Σώμα, η κίνηση είναι αυξημένη κατά περίπου 15% σε σχέση με πέρυσι, ενώ εχτές έγινε γνωστό ότι επιβιβάστηκαν σε πλοία περισσότεροι από 25.000 επιβάτες, αριθμός ο οποίος θα αυξηθεί με τους σημερινούς τελευταίους εκδρομείς.

Από τα διόδια Ελευσίνας πέρασαν περισσότεροι από 50.000 οδηγοί.

Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία και με μυστικούς τροχονόμους

Η Τροχαία έχει λάβει αυστηρά μέτρα για την ομαλή κυκλοφορία στους δρόμους, ανάμεσα σε αυτά είναι οι εντατικοί έλεγχοι από ειδικά κλιμάκια και οι μυστικοί τροχονόμοι για επικίνδυνες παραβάσεις. 

Θα υπάρχει ενισχυμένη παρουσία τροχονόμων σε βασικούς κόμβους, κατά μήκος των εθνικών οδών, στις εισόδους και εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, στα διόδια, καθώς και σε αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς και αλλού.

Παράλληλα, θα διενρεγούνται έλεγχοι για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων ανάμεσα σε αυτές και η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Πηγή

thetoc.gr
Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα