Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: "Φοβάμαι για τη ζωή μου"

Newsroom
Newsroom

Δέκα λεπτά διήρκεσε η απολογία του - Τι είπε για το κατηγορητήριο

"Φοβάμαι για την ζωή μου" δήλωσε απολογούμενος ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης που παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο περίπου 10 λεπτά.

Ο Δεστεμπασίδης που μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, απολογήθηκε για ένα δεκάλεπτο λέγοντας πως αρνείται το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του για την υπόθεση εξαπάτησης επιχειρηματιών.

Ο θεωρούμενος πρωταγωνιστής στην υπόθεση της δράσης εγκληματικής οργάνωσης, φέρεται να δήλωσε πως φοβάται για την ζωή του. Έχει προηγηθεί η δημόσια δήλωση του με δελτίο Τύπου στην οποία αναφέρει πως είναι θύμα μιας " παρακρατικής" σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος του για την εμπλοκή του στην υπόθεση της Novartis.

Στην δήλωση εκείνη αναφέρει πως ο ίδιος δεν σκοπεύει " να αυτοκτονήσει" και πως "θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη. Αρκεί να μην με αυτοκτονήσουν".

Είναι πιθανό το επόμενο διάστημα ο κ. Δεστεμπασιδης να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για να απολογηθεί συμπληρωματικά καθώς η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του περιλαμβάνει μόνο το σκέλος της υπόθεσης που σχετίζεται με την κατηγορίας της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Όταν συμπληρωθούν τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας ο κατηγορούμενος θα πρέπει να κληθεί να δώσει την δική του εκδοχή για όσα νεώτερα στοιχεία συμπληρώσουν την δικογραφία για την υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος μέσω του συνηγόρου του, Κωνσταντίνου Γώγου θεωρεί πως η δικογραφία είναι αόριστη.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή μετά την απολογία του ο "Μάξιμος Σαράφης"

Πηγή: news247.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ