Φώφη Γεννηματά: Χρωστάμε στα παιδιά μας καλύτερα σχολεία και σπουδές
H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής παρευρέθηκε σήμερα το πρωί στον αγιασμό στο 4ο και 11ο Δημοτικό σχολείο Συκεών
Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και δασκάλους ευχήθηκε η Φώφη Γεννηματά, μετά τον αγιασμό στο 4ο και 11ο Δημοτικό σχολείο Συκεών, στον οποίο και παρευρέθηκε.
Στη δήλωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε ότι ο πολιτικός κόσμος χρωστάει στα παιδιά καλύτερα σχολεία και σπουδές, αφού η σύγχρονη εκπαίδευση είναι το διαβατήριο τους για το μέλλον.
«Μπορούμε τα κόμματα σε συνεννόηση και με τους εκπαιδευτικούς που τιμάμε το έργο τους να βάλουμε τέρμα στα κακώς κείμενα στην παιδεία που είναι πολλά και υπονομεύουν το αύριο. Αλλαγή παντού. Το χαμόγελο των παιδιών μας η ελπίδα για το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.
- Αλλάζει η ώρα που θα αρχίζουν τα σχολεία
- Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
- Νέοι περιορισμοί στη συνταγογράφηση φαρμάκων – Αντιδρούν οι γιατροί