Γεννηματά: Υπερασπίζομαι το χώρο μου από τυχοδιώκτες - Επίθεση στον Τσίπρα
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι πολιτεύεται με γυρολόγους και τόνισε ότι η ίδια υπερασπίζεται τον χώρο της από τυχοδιώκτες.
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ η Φώτη Γεννήματα. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι ο δρόμος που οδηγεί ο κ. Τσίπρας την χώρα και τους πολίτες είναι η πόλωση και ο διχασμός.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι πολιτεύεται με γυρολόγους και τόνισε ότι η ίδια υπερασπίζεται τον χώρο της από τυχοδιώκτες.
Επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε όλα τα χατίρια στους δανειστές.
Πρόσθεσε, ότι τις τελευταίες ημέρες με όσα έκανε ο πρωθυπουργός ο κόσμος συσπειρώνεται και επιστρέφει στο Κίνημα Αλλαγής γιατί αποτελεί την μονή λύση στον προοδευτικό χώρο.
Αναφερόμενη στα εθνικά θέματα ζήτησε να μην κλείσει η κυβέρνηση κανένα σοβαρό εθνικό θέμα γιατί ο χρόνος της τέλειωσε και πρέπει η χώρα να οδηγηθεί άμεσα σε εκλογές.
- Προκλητικό δημοσίευμα του BBC: Σλαβομακεδόνες, η αόρατη μειονότητα της Ελλάδας
- Δύο συλλήψεις για την επίθεση του Ρουβίκωνα σε κατάστημα στην Πειραιώς
- Παυλόπουλος: Το Δικαστήριο της Ιστορίας δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει άλλες διχόνοιες