Για ένα σπίτι έβαψε τα χέρια του με αίμα ο αστυνομικός

Σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και την 3,5 ετών κόρη του

Οικονομικής φύσεως και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της φοβερής τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι οι σχέσεις του άνδρα με την πεθερά του ήταν τεταμένες, επειδή δεν τους μεταβίβαζε το σπίτι.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο θα διευκρινιστούν από την έρευνα που διενεργείται από Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, αναζητώντας το κίνητρο της ασύλληπτης τραγωδίας.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι οταν τους αναζήτησε ένα συγγενικό πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ ούτε το κοριτσάκι, όπως διαπίστωσε δεν είχε πάει σήμερα στον παιδικό σταθμό. Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο.

Ο δράστης και αυτόχειρας ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, χθες ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τέστ καταλληλότητας το 2011.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση