Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της αστυνομίας

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκεκριμένα πρόσωπα στο στόχαστρο της αστυνομίας

Ανοίγουν στόματα και στις φυλακές - Πού στρέφονται οι έρευνες

Συγκεκριμένα πρόσωπα έχει βάλει στο στόχαστρο η Ελληνική Αστυνομία για να φτάσει στους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο,  αφού ανοίγουν τα στόματα και μέσα στις φυλακές. 

Ο τρόπος δράσης των εκτελεστών προδίδει την εμπειρία τους σε τέτοια χτυπήματα. Υποθέσεις από το παρελθόν με κοινό τρόπο δράσης έχουν βγει από τα συρτάρια και ερευνώνται ξανά και ξανά. Πρώην γνώριμοι των αρχών έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση και λίγα λεπτά μετά  κινήθηκαν στην περιοχή σαν να τη γνώριζαν. Αυτό ενισχύει τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ ότι οι δράστες δεν αποκλείεται να είναι Έλληνες και να μένουν στη χώρα μας.

«Σχεδόν βέβαιο ότι είναι εδώ οι εκτελεστές, οι ηθικοί είναι στην Ελλάδα και Έλληνες. Ενόχλησε κάποιους που σχετίζονται με τη νύχτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Επεσήμανε, δε, ότι οι αξιωματικοί έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί και πληροφοριοδότες και μέσα στις φυλακές και εκτός.
 

Δείτε επίσης:

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του -Ταυτοποιήθηκε πρόσωπο που τον απειλούσε

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου και του γιου του

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους δολοφόνους

Δολοφονία Καραϊβάζ: Νέο βίντεο εξετάζουν οι αρχές – Οι κινήσεις των δραστών και το σινιάλο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ