Γλυκά Νερά: Το μυστηριώδες ταξίδι στην Κρήτη ένα μήνα πριν τη δολοφονία

Γλυκά Νερά: Το μυστηριώδες ταξίδι στην Κρήτη ένα μήνα πριν τη δολοφονία

Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Αθανάσιος Κατερινόπουλος επισήμανε ότι η πληροφορία αυτή είναι σημαντική και θα έπρεπε να διερευνηθεί περαιτέρω

Στο μυστηριώδες ταξίδι στην Κρήτη που έκαναν ένα μήνα πριν από την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά, είτε η αδικοχαμένη Καρολάιν Κράουτς είτε ο 32χρονος πιλότος αναφέρθηκε ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Αθανάσιος Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της πληροφορίας που θα έπρεπε να διερευνηθεί περαιτέρω.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι είτε η Καρολάιν είτε ο Μπάμπης συνοδευόμενοι από ένα άτομο του αντίθετου φύλου μετέβησαν στην Κρήτη, έναν μήνα πριν από τη δολοφονία σε χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπήρχαν ακόμη οι περιορισμοί της καραντίνας. 

Αποκαλύπτοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον οπτική στις έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν, είπε πως, ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι».

Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω καραντίνας.

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο Αθ.Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αναγνώρισε τον Μπάμπη ή την Καρολάιν, μετά τη δολοφονία.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το πρόσωπο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο,messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε πού θα οδηγήσει».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη δολοφονία, απάντησε πως «κι ένας πρωτοετής δεν θα δεχτεί ότι έγινε εν βρασμώ. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει» και διερωτήθηκε  «δεν θα πρέπει να ψαχτούν;».

«Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», ξεκαθάρισε, εξηγώντας πως «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση».

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ή ο πιλότος αναζητούσαν σπίτι στη Σούδα;

Πηγή: ant1news.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ