Γλυκά Νερά: Συναγερμός για την εξαφάνιση του 53χρονου Στ. Δογιάκη

Γλυκά Νερά: Συναγερμός για την εξαφάνιση του 53χρονου Στ. Δογιάκη

Σύμφωνα με το "Χαμόγελο του παιδιού" συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας "Κρητικός" σε κίνδυνο

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές για την εξαφάνιση του 53χρονου Κρητικού Σταύρου Δογιάκη από τα Γλυκά Νερά, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 53χρονος πήγε σε γάμο και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με πηγές, ο Σταύρος Δογιάκης άφησε σημείωμα στον αδελφό του, με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο του.

Μετά από σχετικό αίτημα των συγγενών του εξαφανισθέντα το "Χαμόγελο του Παιδιού" εξέδωσε Missing Alert επισημαίνοντας:

"Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

εξαφάνιση Δογιάκης

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση". 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ